Thursday, August 25, 2011

Mood BaLik kAmpUng


hee..2 3 hri nie suma kwn2 udah blk kg halaman msg2....nk rya dh kan...d saat suma org mngemas cbuk2 pcking brg2 nk blk tp aku rlex ja..owh, lupa. umh deme suma jauh2.. aku je lain.. ulang alik pergi klas dri umh mk aku sndiri.. x smpai 10 mnt weyh..huhu..tg0k kwn2 suma brsmgt nieh " yeye nk blk dh..yeye nk blk dh.. " err, hmpa nie mcm la x penah blk..huuuu... wlaupun diorg ada yg evry weekend blk mmg ttp rsa la jgk smgt nk blk kg kn3.. aku mna la nk tawu... c0z aku x rsa apa2 pun.. WEYH AKU PUN TINGIN JGK NK RSA MCM TU... ngeehh....realitinya, i d0nt feel anything lah u!...my mind was blank! melalui hri2 aku dgn hri2 yg...yg... arrhh whatever lah.


whatever it is,, yg x blk lg tu or yg bkal blk tu.. aty2 yer suma.. krm slm dkt fmly k0rang.. luv u guys.. wewitt <3


p/s :: sy mnyusun 10 jari ingin mngucapkn
              SELAMAT HARI RAYA 
           MAAF ZAHIR DAN BATIN
      andai sy ada slh dn clap maafkn lah sy
     halalkn suma mkn mnum ilmu yg dbrikn 
                                 0-0


To :::: atin,umie,sri,shima :::: 
mngkin ini thun last kita brpuasa sma2, sem dpn pun dh sem last kita bley jmpa mcm nie... InshaAllah, klau degree nnt dpt smbung skli Alhamdulillah, klau x mngkin mmg xdk rzeki... tp apa2 pun, knowing u guys dri part 1 lg, dgn prngai msg2.. mmg dh msak sgt dh kan..heh...hg cucuk aku, aku cucuk hg... hg blagak,hg malas, hg mcm tu, hg mcm nie..aku cpt terasa, hg cpt merasa..pkir2 blk mmg lawak.... ha3.. apa2 pun moga2 kita akn jd lbey matang n dpt la buang prngai2 yg x bp nk baik tu kpd yg lbey baik.. trmsuk la aku.. hehe.. tp mmg sdey, dh nk hbes da... ke dpn nie kta tatawu lg nseb kita, arah lencongan kita ke mna lg..huhu  =)


To :::: kinah,jijul,meor ::::
msti hmpa tekijut kn tetba da lak nma hmpa dkt cnie,,,hee...nie kes suddenly teigt dkt hmpa...strt from kinah comey...wewitt...knai dr part 1 kot..kan weyh, tp sem nie lg rpt kot..ha2..tengkiu kwn bcoz alwys be my side.. sggup jd pndgr yg setia aku nieh..weee... yg sbetolnya bodyguard aku nieh.. even kdg2 malu nk story2 dkt ang..hehe =) ...... 2nd, 3rd,, jijul meor...si ajijul ngn meor nieh, ntah la mcm mna ttba lak knal..wewit..ha3.. klau jijul yer la jgk sbbnya club mndrin skali...si meor nie mngkin kna tempias kwn jijul kot.. or mybe slalu sgt msg ngn hmpa kot... syok kwn ngn hmpa betiga weyh.. msg2 ngn prngai c0mey msg2..yg peminat matlutfi lah, korea la, minat merah la, ngn yg minat kartun lah..ha3.. haish, comey btol!slmt hr rya jgk yer kwn2... =)

tdk dlupakn jgk kwn2 yg lain.. sdh la kot, xlrt nk tls dh nie..

Bubye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...